top of page
anshu-a-ydyOYjvHG88-unsplash.jpg
DEF5EBBA-1432-4EA9-9DF9-BC729FE51456-113

Deborah

Duijndam

Na de opleidingen commerciële economie en bedrijfseconomie ben ik in 2011 begonnen binnen de vers categorie. Ik startte bij het productiebedrijf Vollebregt Fresh Company, dat ambachtelijke vlees en vleeswaren produceerde voor Retail. â€‹Door een sterke focus op de eindconsument, werd onze werkwijze in 2015 beloond en openden we een nieuwe productielocatie gericht op convenience. Daarbij trad ik toe tot de directie en veranderde de naam naar Teds Food Group. â€‹Een korte greep uit mijn behaalde resultaten: een ruime verdubbeling van de omzet in 10 jaar i.c.m. stijgende winstgevendheid door intensieve samen-werkingen met klanten. Hierbij stonden data-gedreven strategie,  de eindconsument en ketendenken voorop. â€‹

​​

In 2020 ging het kriebelen naar een nieuw avontuur waar ik mijn passie meer gericht kon najagen. Samen met Hester Kannamuller heb ik  ConceptStal opgericht. Binnen ons bedrijf helpen we de afgelopen jaren met veel plezier bedrijven een datagedreven strategie en/of categorie visie te vormen, waarbij duurzame groei het uitgangspunt is. We helpen hierbij tijdelijk om het team te versterken op projectbasis, maar ook vaak meer lange termijn door te adviseren bij het opzetten van deze nieuwe werkwijze en het ombuigen van het sales team naar een data gedreven klant team (category captain). 

  • LinkedIn Social Icon
Anker 1
Anker 2

Al vanaf jonge leeftijd groeide mijn passie voor food en hospitality door het werken bij verschillende horeca zaken naast school en studie. Na het afronden van mijn studie commerciële economie en master Marketing was er dan ook geen twijfel mogelijk dat ik een baan wilde in de food sector. In 2013 startte ik bij Vollebregt Fresh Company waar ik echt gegrepen werd door de enorme dynamiek van vers binnen Retail.

​

Toen zich enkele jaren later de kans voordeed om de stap naar Retail te maken was de keuze dan ook snel gemaakt om aan de slag te gaan bij Jumbo Supermarkten als Category Manager binnen vers. Fantastisch om iedere dag zoveel klanten te mogen bedienen en met deze klanten in gedachten aan een categorie en concepten te kunnen bouwen.

 

Na 5 jaar binnen verschillende vers categorieën te hebben gewerkt en zowel de Retail- als producentkant binnen Food te hebben gezien, wilde ik mij nog meer focussen op het omzetten van trend en klantinzicht naar concept en strategie. Samen met Deborah is zo in 2020 ConceptStal ontstaan, waar wij echt onze kennis en passie voor food kunnen bundelen om producenten en retail te ondersteunen naar het schap of concept van de toekomst.

​

​

92FBA33D-9B65-465A-AA42-BF4792923A81-113

Hester Kannamuller

  • LinkedIn Social Icon
bottom of page